diumenge, d’octubre 01, 2006

Fent camí


A vegades...mires els teus objectius...

i et queden....

TAN lluny...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

... o tant a prop. Tot és qüestió de com t'ho mires... a vegades el que sembla lluny ho tenim a la cantonada. De totes maneres jo crec que és millor que l'objectiu estigui lluny perquè així s'aprèn més en el trajecte fins a assolir-lo

Alepsi ha dit...

Ostres quin paisatge tan maco!
Estic dacord amb Yaku... tot és relatiu.

Anònim ha dit...

Tenir objectius és molt important, segur que quan te'ls tornis a mirar no els veuràs tan lluny.
M'agraden aquestes fotos que em fan sentir petit.
PD2: No coneixia el teu bloc, ara me l'he estat mirant una mica i em fa pena haver-me'l perdut. Fletxaso directe, et poso als meus enllaços!

neus ha dit...

Però el camí ens guarda taaaaaantes sorpreses... i ens fa canviar tant, que fins i tot potser que ens faci canviar els objectius marcats al començar el trajecte... o ens fa adonar que viure i assolir fites a vegades no és el mateix...

Un petó ple d'ànims, maca!!!!

ecasual ha dit...

De vegades, amb el temps, es torna a ells.
Saludos

Babèlia ha dit...

Jo amb el tema de la relativitat... com que estic una mica fart... les coses són o no són...

Robertinhos ha dit...

el millor dels objectius és viure el camí que du a ells

petons

Anònim ha dit...

Efectivament, tot és relatiu.

Tanmateix, sovint (o sempre, m'ho estic qüestionant...) el més important és el camí per arribar-hi, i no el propi objectiu. Si només ens fixem amb l'objectiu, ens perdrem infinitat de tresors que trobem pel camí. Tresors de tot tipus, però al capdavall, tresors presents. EL PRESENT!

Omple, és útil, t'entreté, t'ambiciona lluitar per un objectiu. Però... no val obsessionar-s'hi perquè potser per aquest camí en descobrim d'altres que ens agraden més, o ens adonem que ara ja no volem l'objectiu inicial. Cal saber, doncs, escoltar-nos, escoltar el camí, prendre consciència de què caminem. PRENDRE CONSCIÈNCIA DE QUÈ VIVIM. PRENDRE CONSCIÈNCIA I VALORAR QUE AQUEST CAMÍ QUE ENS CONDUEIX A UN OBJECTIU ÉS LA VIDA I JA MAI MÉS NO TORNARÀ.

Lluitem per l'objectiu, però vivim pel camí.