dissabte, de setembre 02, 2006

Es pot ser optimista?

Cada dia m'adono que són MÉS els que NO diuen les coses clares.

Termes confusos, ometre el que es pensa realment, ambiguitat i la comoditat de no haver d'enfrontar-se a la reacció d'una altra persona.

Només, punts suspensius...

Des d'aquí per tant avui trenco una llança a favor de les persones honestes, diàfanes, transparents, aquelles que et fan la vida més fàcil, a risc de fer-se-la difícil. Aquells que són capaços de dir el que senten, i el que pensen, sense enganys ni auto-enganys, sense fugides...

Aquells, que quan et miren els ulls, saps que no t'estan mentint.

Aquells, que han deixat de perdre el temps amb els punts suspensius...

9 comentaris:

Robertinhos ha dit...

i ser en part com descrius, i molt més del que escrius aquí i a la resta de blogs de gent que potser no coneixes, i al mateix temps moltes vegades evitar parlar amb claredat per evitar reaccions, perquè en ocasions per a fer la vida més tranquila als qui t'envolten més val guardar-te la sinceritat.

i a més, que m'encanta acabar les frases amb punts suspensius!així, en el teu escrit, fas un forat per a que la gent pensi...

Anònim ha dit...

no he pugut evitar correr a veure que havies ecrit...(es el que té treballar a l'ordinador)i pam! la llança trencada punxant-me de ple!

ok, touché!

...però té raó el que diu que no cal fer una corada contra els punts suspensius...deixen espai per pensar i per opinar, per compartir...per jugar...

Amb la gent que saps el que pensa tot és més fàcil, amb la gent que no ho saps el misteri t'omple de curiositat. Massa curiositat no és bona i quan alguna cosa és massa fàcil a vegades perd interès.

mmm....l'adorable terme mig!

però ok,
...mullar-se...
prendre partit...
..fora por!...
...coses clares......

i punts suspensius!!



...aquest got està tort?!!
(em plantejava si firmar de veritat, però seguirem amb el joc per ara)

ecasual ha dit...

Molt cert. Tot clar i expresso.

neus ha dit...

Completament d'acord amb tu.
Però també estic d'acord amb l'usuari anònim ;)

Salut i abraçades!!

Anònim ha dit...

Jo crec que si es per evitar malentesos majors si que s'ha de parlar clar pero sino, crec es millor callar perque hi ha gent que no li agrada que li piquin la cresta.

Sidlia ha dit...

Estimats visitants,

Ja sé que hi ha moltes persones que no volen sentir la veritat.

I jo no argumento que aquesta se'ls hi hagi de disparar com un projectil amb metralla. De fet, en algunes ocasions és millor guardar-se-la per un mateix.

Però, crec que n'hi ha d'altres, que es mereixen tenir respostes clares. Són però, aquelles que les busquen, aquelles que les reclamen a crits, aquelles que necessiten sentir-les...i que en canvi només reben confusió.

ptons a tots.

Xarlís ha dit...

Aix, Sidlia, com t'entenc... Per sort o per desgràcia he hagut de patir molts punts suspensius, molt no dir el que pensen realment, moltes fugides, molta por, por por, és el que més em dol, que tot sigui por de dir les coses, por dels sentiments, d'acceptar-los.

I saps què? Al final, l'opció és senzilla: no vull al costat algú que no es decideix i que té por del que sent.

Anònim ha dit...

Si tothom fos sincer evitaríem tants malentesos...però hi ha persones que confonen la sinceritat i el dir les coses clares amb la mala educació, s’ha de tenir una mica de tacte a l’hora de dir les coses. L’excusa “jo dic tot el que penso” de vegades no és vàlida ...

Anònim ha dit...

'No et diré cap mentida, però no et diré tota la veritat'.

Per què? Perquè sovint no és bo dir-la, perquè potser l'altra persona no està preparada, perquè potser un no té els recursos suficients per dir-la... Hi ha molts tipus de persones, i cada una d'elles viu unes circumstàncies específiques que la diferencien de les demés. I per tant, no hi ha ningú, ningú passant pel mateix moment, ni que sigui igual. Cal saber entendre doncs, quan una persona no sap dir res més que punts suspensius... Perquè afortunadament, una pot tenir l'última paraula de si aguantar-los més o no.

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................., d'acord?

Petons