dimarts, de setembre 26, 2006

Catetus.

...tres,i 2? sis, i 4: 20..i tres més, vint-i-5...i nou..30,sumant-li 8 i divivint per 4..fem un total de 902...he dit 902? és que quan hi truco només em parlen del 69.



Definitivament...m'agraden més les paraules.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

tres i tres i tres fan nou, nou i tres fan dotze, dotze i tretze vint-i-cinc, ai ves qui ho diria, dotze i tretze vint-i-cinc, ai ves qui ho diria.

Robertinhos ha dit...

(3+2+4+3+9+8)/4 = 7,25
902?
900?
906?
803?
C3PO?
R2D2?

Els números i les paraules, històries d'amor i odi. A mi m'agraden els dos, però cada un al seu temps.

Per cert, quan truco al 902 sempre em demanen la meva Visa i quin espectacle vull?El Telentrades també ofereix 69?!!!

Sidlia ha dit...

sir william:
quinze, son quinze...quinze, quinze, quinze...quinze, son quinze, quinze, quinze són.

robertinhos...
et sorprendries dels personatges què t'atenen al telentrades ;P

Anònim ha dit...

Els dos sols, hipnotitzats, perduts enmig d’aquesta conversa estelar, sentim que la plata toca el dos, així, sense dir res. En un tres i no res però, la seva ànima torna, creua la lluna i ens diu quatre paraules ben dites que encara ens fan enamorar més i més... I és que per quins cinc sous no ens ho pot dir? L’ànima pot continuar sentint i expressant, i més quan observa que sempre tenim un sis o un as! Ens mirem, i de cop, la set d’ella ens segresta. Els nostres buits interiors cada vegada són més grans, més vertiginosos. Aquest sentiment és nou per a nosaltres. Per Déu, atrevim-nos a viure’l!!!!

... m'agrada quan tot es pot fusionar. Potser els números sense les lletres no tindrien sentit, i les lletres sense els números tampoc...

1432 petons.

Sidlia ha dit...

ben trobat, cllunap! ;P