dimarts, de juny 27, 2006

De supers i tal...

L’altre dia vaig entrar al super. I com sempre hi havia la mateixa dependenta estúpida que quan veu que estàs entrant a les 9 menys cinc de la nit et mira amb cara de funcionaria rotenmeier i t’espeta un “estem a punt de tancar”. Ho sé dependenta estúpida, però el teu horari és fins les nou i t’esperaràs a que entri i em compri la meva xocolata nestlé per acompanyar la peli d’aquesta nit. “Sí, gràcies, ja ho sé aniré ràpid no es preocupi”…I entro sota la pressió de la seva mirada. Vaig al taulell de les xocolates, i per sorpresa meva, aquell dia, no n’hi ha de xocolata. Enlloc. Potser s’ha declarat un aliment restringit a la plebe. Potser la dependenta estúpida me l’ha amagat perquè no la trobi. Conscient que els meus pensaments s’allunyen força de la lògica, tot i que són més interessants, acabo decidint que probablement la meva xocolata s’ha acabat. Simplement s’ha acabat. Així que començo a pensar amb què acompanyarè la meva peli d’aquesta nit…Unes lays?..un cardu?uns platans..?..No veig massa el què. Passo per davant dels taulells, tots amb ofertes de 2 por 1. Intento concentrar-me…potser unes olivetes farcides?...però no fa per veure la d’Antena 3…uns espàrrecs? emmental? Estan passant els minuts.. i no veig la cosa clara…Me’n queden tres. I seran les nou. Començo a suar..No em puc quedar sense acompanyament. No suporto veure les pelis sol. Concentra’t Marc. Aviam..fuet, massa picant. Ganxitos, bah, una revista d’autoajuda del Bucay ni que sigui! Heinekens?…No! No em convenç res. Em queda un minut. Sento la pressió de la bruixa de l’entrada. A pastar fang! Necessito el meu moment amb peli i xocolata…Perquè coi es deu haver acabat? “Perdoni.. em podria recomanar un aperitiu per veure una peli..?”-”Nem Joel, nem.. que aquest noi deu estar desequilibrat..” -“Serà papagaya aquesta dona?!.. Només estic buscant un aperitiu senyora!.. I em queda menys d’un minut per trobar-lo, gràcies per la seva col.laboració!!! 30 segons… Merda! Estic corrent amunt i avall pel super…pistatxos?no, zumosol, puntomatic, mascarilla fructis? No. Durex? nononononnonono….on està el que busco?!!!!!!.

Paro de còrrer. Esbufego. Estic sol al super. Sento el silenci…i noto que m’estan mirant… des de la caixa registradora...

Passen dos minuts de les nou.




Ella continua allà.
Estúpida, pero amb les seves mides d’infart.
Sap que ha arribat el dia.
I somriu… esperant la meva invitació.


Maleits sucedanis del sexe. Sempre s’acaben quan els necessites.

dilluns, de juny 26, 2006

We're not, but death

we born from death
we live among death
we make death
we dead.

We're not, but death

We need to live every minute
Since t'he beggining, "til the end".


Segueixo els teus consells Xavi.

dimecres, de juny 07, 2006

Politiqueixon

18 de juny. Pel SI, perquè és un salt qualitatiu importantíssim, pel NO, perquè no volem engrunes, SI perquè cal avançar amb els drets i deures, NO, perquè Zp ens ha enganyat. NO, SI. SI a un Rajoy que trenca relacions amb govern perquè negocia amb ETA, NO a una classe política corrupta. Vota SI perquè millorem finançament i gestió de ports i aeroports, NO, perquè renunciem als impostos i ens quedem amb la péssima mateixa gestió aeroportuària. NO…és PP i és ERC.. SÍ…és sòciovergència i iniciativa. Un SI a temps farà que Catalunya faci un pas més cap al federalisme, un NO… impedirà la descentralització cap als ajuntaments… Un SI per coherencia, un NO per orgull. SI, NO…NO perquè NO. SI perquè cal…Es necessari pronunciar-se.. Un SI…per 15 anys.. un NO perquè.. sempre estem al mateix punt.
NO perquè no vull acabar així… SI perquè s’ha d’apostar. NO, SI estés més tranquila podria entendre-ho..NO obstant NO ho estic…. I SI NO voto ja el que crec que haig de votar… em quedaré fora del joc.

I tot serà en va.

18 de juny..referèndum.

diumenge, de juny 04, 2006

Post it.

Pon en la cabecera de tu cama, en tu espejo, en tus paredes, un cartel que diga: Estamos destinadas a deleitar, excitar y satisfacer al macho de la especie.

Las mujeres de verdad lo saben muy bien.

J, La mujer sensual.
Entre abismes..
Un cop més.
Aquest vegada amb una novetat... començo a explicar-ho. Com última via per intentar escapar-ne.

Sempre dins del mateix forat.
Ja fa temps que intento sortir-ne. A vegades frego aquesta sortida..., però la porta no s'acaba d'obrir.

Però encara em queda temps. O així ho vull creure. Tot i que en porto massa de perdut. with or without you.

Es vertiginós veure com una persona et pot arrribar a destruir.

No deixaré que ho faci.

Comença la nidlia.