dimecres, de juny 07, 2006

Politiqueixon

18 de juny. Pel SI, perquè és un salt qualitatiu importantíssim, pel NO, perquè no volem engrunes, SI perquè cal avançar amb els drets i deures, NO, perquè Zp ens ha enganyat. NO, SI. SI a un Rajoy que trenca relacions amb govern perquè negocia amb ETA, NO a una classe política corrupta. Vota SI perquè millorem finançament i gestió de ports i aeroports, NO, perquè renunciem als impostos i ens quedem amb la péssima mateixa gestió aeroportuària. NO…és PP i és ERC.. SÍ…és sòciovergència i iniciativa. Un SI a temps farà que Catalunya faci un pas més cap al federalisme, un NO… impedirà la descentralització cap als ajuntaments… Un SI per coherencia, un NO per orgull. SI, NO…NO perquè NO. SI perquè cal…Es necessari pronunciar-se.. Un SI…per 15 anys.. un NO perquè.. sempre estem al mateix punt.
NO perquè no vull acabar així… SI perquè s’ha d’apostar. NO, SI estés més tranquila podria entendre-ho..NO obstant NO ho estic…. I SI NO voto ja el que crec que haig de votar… em quedaré fora del joc.

I tot serà en va.

18 de juny..referèndum.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tornem al parvulari! Jajaja! Pena, moooooolta pena.

Confio s'aprengui dels errors.

Anònim ha dit...

Ara, 3 mesos després del referendum aneu al museu d'Història de Catalunya,allà a palau de mar.

Hi ha una exposició molt xula de cartells de la República i durant la guerra... hi ha aquell tan famós de l'espardenya escalfant una creu gamada damunt unes llambordes molles.
A més, amb l'entrada podeu veure una mostra de fotografies de la mateixa època, brutal! Lenin i Stalin a plaça catalunya...i les desfilades de la falange, amb la seccion femenina tota "puesta"....és molt guapo veure per on ha passat Barcelona en poc temps!

Però, això. Aneu a veure la dels cartells...es diu: "República, cartells i cartellistes"

...per commemorar els 75e aniversari de la IIReública diu que la fan, no? Aix..si aquells temps tan plens d'il·lusió i polítiques amb ideals...


acabnt examens...




PD: a la sortida mireu el cataleg i qui el firma i tal i em dieu si parla de fa 75anys o de fa 3 mesos ;)